Το σχολείο μας στην παράσταση «Η βασίλισσα του χιονιού»

Οι μαθητές του σχολείου μας  τη Δευτέρα στις 2 Φεβρουαρίου ταξίδεψαν με τη συνοδεία των δασκάλων τους μέχρι την Πάτρα, όπου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση «Η βασίλισσα του χιονιού» στο θέατρο Απόλλων. Πρόκειται για μια όπερα για παιδιά ανεβασμένη από το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας σε πρωτότυπη μουσική και σκηνοθεσία του κ.Θοδωρή Αμπατζή. Η ιστορία βασίζεται στο αγαπημένο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

Η ιστορία των δύο νέων παιδιών, οι όμορφες μελωδίες, τα κοστούμια, τα σκηνικά συνεπήραν τα παιδιά και απόλαυσαν μία πραγματικά αξιόλογη παράσταση.

b_3442_or_vsp_4222pslg b_3443_or_vsp_4033pslg vasilissa xioniou

Χριστουγεννιάτικη παράσταση από τους μαθητές της Γ τάξης

Οι μαθητές της Γ τάξης στις 23 Δεκεμβρίου παρουσίασαν την θεατρική διασκευή του βιβλίου «Φον Κουραμπιές εναντίον Κόμη Μελομακαρόνη» του συγγραφέα Κυριάκου Χαρίτου. Γνωρίσαμε τον Φον Κουραμπιέ, τον Κόμη Μελομακαρόνη, το φωτεινό αστέρι, τη νηστική αρκούδα, τον παράξενο σκίουρο, τον τρυποκάρυδο, τον κηπουρό των ονείρων κι άλλους πολλούς αστείους χαρακτήρες στην πιο αλλιώτικη χριστουγεννιάτικη μουσική και γλυκιά περιπέτεια!

Τη γενική επιμέλεια της παράστασης είχαν οι δασκάλες της Γ τάξης, Αγγελική Δημήτρουλα και Μαρία Κούρου.

Τη σκηνοθετική επιμέλεια, καθώς και την κατασκευή των κοστουμιών ανέλαβε η εκπαιδευτικός της Θεατρικής Αγωγής, Δήμητρα Αναγνωστοπούλου.

Τη μουσική επιμέλεια είχε ο μουσικός του σχολείου, Γιώργος Μυλωνάς.

Υπεύθυνη για τα σκηνικά ήταν η εκπαιδευτικός των Εικαστικών, Φώφη Δροσινού.

Μπράβο σε όλα τα παιδιά της Γ τάξης και τους δασκάλους τους γι” αυτή την όμορφη χριστουγεννιάτικη παράσταση που μας διασκέδασε και μας γλύκανε!

afisa christma8 christmas3 christmas6 christmas7 christmas9 christmas10 christmas11 christmas12

christmas5invitation